Spoštovani starši!

V skladu z  okrožnico MIZŠ vas obveščam, da se bodo zaradi poslabšanja epidemiološke situacije učenci od 6. do 9. razreda od ponedeljka, 19. oktobra 2020, začasno  izobraževali na daljavo.

Hkrati vas obveščam, da bo pouk za učence od 1. do 5. razreda potekal kot običajno v prostorih šole.

O vseh spremembah, dopolnitvah in novih navodilih vas bomo sproti obveščali. Vsa obvestila bodo objavljena tudi na spletni strani šole.

Učenci od 6. do 9. razreda bodo delo na daljavo opravljali v spletnem okolju MS Teams. Pouk bo potekal po urniku. Učenci so ves čas prijavljeni v MS Teams in so tudi dosegljivi v času trajanja pouka.

Za sodelovanje na daljavo lahko učenci uporabljajo računalnik, tablico in/ali telefon. V šoli smo zagotovili izposojo računalniške opreme. Učence smo tudi pripravili za delo na daljavo v okolju MS Teams. Ves čas smo na voljo za sporočila, če bi učenec imel težavo z opremo ali povezavo ali pozabljenim geslom za MS Teams. Starši se obračate na razrednika vašega otroka.

Na šoli smo pripravili navodila za povezavo do licenčnih storitev, ki so namenjena učencem. Navodila vam posredujemo v prilogi. V kolikor bi imeli kakšne težave z namestitvijo, se lahko obrnete na računalničarja šole g. Mitja Krapša (mitja.krapsa@os-hajdina.si).

Prilagamo vam tudi povezavo http://os-hajdina.splet.arnes.si/ms-teams-pomoc/, ki vam je lahko v pomoč pri delu v MS Teams.

Prosimo vas za strpnost in sodelovanje.

Lepo vas pozdravljamo in ostanite zdravi.

                                                                     Vesna Mesarič Lorber, ravnateljica

Priloga:  Dostop do šole – učenci